Thursday, January 24, 2013

grey & black, let's hit the jackpot

En: I hope I haven't bored you with my grey coat yet. I promise it's the last post with it. This time I just wanted to show you how it looks in the mix with a dress. Also considering that in our sunny Texas February it's already spring I won't get to wear it any longer. 
A two-color look, simple but that makes me feel comfortable and at ease. I don't get to wear a lot of dresses, I usually go for the cosiness of the pants, but this dress in particular it's pretty wide around the waste and it gives me the freedom to move easily. Plus it's a double hit, weather you want to wear it at work or for a casual night out. The headband was mainly an addition to the simple image of the whole outfit, considering I barely do anything with my hair, I said I'd get at least one hair accessory, even though it was over worn for the past 2 years.
So what do you say, yay or nay?
P.S: The credit goes to my wonderful Lalo, check and like his page www.facebook.com

Ro: Sper ca nu v-am plictisit deja cu paltonul meu gri, dar vroiam sa va arat si cum merge in combinatie cu o rochie. Plus ca la noi vremea se incalzeste si februarie deja anunta primavara in Texas. 
Un look in doua nuante foarte simplu, dar in care ma simt comod si usor. Nu port des rochii pentru ca prefer comfortul pantalonilor mai tot timpul, dar asta in particular e larga la talie si imi confera libertate in miscare si e OK atat pentru o zi la servici cat si pentru o iesire in oras. Bentita de par a fost mai mult un adaos la imginea simpla a outfitului, plus ca mai mereu nu fac nimic cu parul meu, am zis sa pun macar un accesoriu chiar daca in ultimii 2 ani a fost prea purtat.
Voi ce ziceti, da sau ba?
P.S: Nu uitati sa-i dati credit lui Lalo pentru poze, nu-l neglijati chiar merita sa intrati si sa-i dati un like www.facebook.com.

Wearing: Zara coat &dress & boots;

16 comments:

  1. eu am ramas sa ma uit la botine! megaLike! Sa ai o primavara frumoasa si in suflet ;) pup

    http://violetik.wordpress.com

    ReplyDelete
  2. hot hot and hot!

    http://ana.ciorici.com

    ReplyDelete
  3. Eu sunt o fană înrăită a acetui gen de outfit. Eşti elegantă şi sofisticată.

    Detaliul de pe cap te prinde perfect.

    www.zadinblog.com

    ReplyDelete
  4. I absolutely love that coat! & it looks great with the dress! :)

    ReplyDelete
  5. Buna...nu te cunosc, dar blogul ti'l urmaresc foarte des...imi place mult stilul si cit de draguta esti...sper ca nu deranjez, dar as vrea sa te intreb cu ce produse iti alinti tenul, aici ma refer la creme, demachiante, fond de ten, si cum ce iti vopsesti parul, daca nu e secret si nr....sper sa'mi raspunzi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merci mult pentru complimente! Iti raspund la intrebari cu mare drag! Nu pot sa zic ca imi alint tenul, doar urmez 4 reguli de baza de cativa ani, si cu asta pare sa nu mai aiba nevoie de nimic: deci nu merg niciodata machiata la culcare, ca sa ma demachiez folosesc 1. scrub (L'Oreal) da de obicei brandul pt mine tare nu conteaza, aici in SUA e ieftin si il cumpar de la supermarket 2. ulei pt demachiere, e mai profund ca scrubul (Neutrogena) ; 3. tonic (iar Neutrogena sau L'Oreal aici la noi sunt cele mai ieftine si accesibile, acasa imi placea '100 retseptov krasoty' 4. crema (folosesc Nivea, aceeasi pt noapte cat si pt zi. Sper mult ca ti-am raspuns la intrebari! SI parul mi-l vopsesc cu L'Oreal Preference. Astea-s toate secretele!

      Delete
    2. clar....mersi mult...sa stii ca esti o dulce...in sensul bun al cuvintului...
      nici eu la culcare nu merg machiata, cit de tirziu nu as merge in pat...dar iaka cu creme una alta, nu prea le nimeresc, indiferent de brand , scum sau ieftin, si nu as spune ca am tenul alintat....
      nu mi-ai spus ce fond de ten folosesti si culoarea la vopsea...)))

      Delete
    3. nici eu nu prea nimeresc cremele de asta folosesc una veche si buna pe care o folosea si mama mea
      Nivea clasica, da depinde de ten, la mine e mix nici uscat nici gras de aia Nivea in cutie alba e perfecta
      tu deja vezi ce tip de piele ai
      Fondul de ten e l'Oreal infallible natural beige
      vopsea: L'oreal preference 10B daca nu ma gresesc!

      Delete
  6. so trendy! love the boots :)

    http://chicroute.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. foarte chic totul! botine sunt dragute:)

    ReplyDelete
  8. Super Diana, chiar imi place tare

    ReplyDelete
  9. Imi plac mult botinele dar cel mai mult imi place cum iti sta headband-ul <3 love it!
    SandraB.ro

    ReplyDelete

Comments