Wednesday, August 29, 2012

Flashlights

En: Off topic - I so wish I could do slideshows on blogger, so many heavy pics on one page can be a lot to scroll, I so wish I should have made my homework better before starting the blog and choose word-press as the hosting platform. 
Anyway, going back to the main subject of the post, I was invited by the online magazine Allfun.md to pose for their section ProFashion. I had to pick 3 complete outfits and take shots of them, if I would have been back home I would have worked with their team, but because I am in the far away Texas I had to find my master, and who else than my talented friend Lalo (btw he'll need soon a Facebook page or web-site so I can guide you to see his other works). Below are some new pictures with the outfits from the article, we took a lot that day and many of them came out good and because we couldn't display them all there in the magazine, you can see the other ones here. 

Ro: Imi doresc sa pot face slideshow-uri aici pe blogger, cu atat de multe poze pe o pagina poate deveni obositor de navigat, mi-as fi dorit sa fi facut mai bine tema de acasa atunci cind am inceput bloghereala si sa fi ales wordpressul in loc ca platforma gazda.
In fine trecem la subiectul principal al postului si anume mindrul fapt ca am pozat pentru revista online Allfun.md rubrica ProFashion. Misiunea de baza a fost sa aleg 3 outfituri complete de la incaltaminte pina la accesorii si sa fac poze, normalmente daca eram in MD trebuia sa lucrez cu echipa Allfun, dar pentru ca ma aflu in indepartatul Texas a trebuit sa imi gasesc eu masterul, si cine altul daca nu prietenul meu Lalo (ca printre altele o sa trebuiasca degraba sa isi faca pagina pe Facebook sau un site unde sa fac trimitere sa vedeti si celelalte lucrari ale lui). Mai jos vedeti poze noi dar cu aceleasi outfituri din articol, pentru ca am facut mai multe in acea zi si pentru ca destule au iesit bune si nu pe toate am avut sansa sa le publicam am vrut sa scot careva noi aici.


En: The first outfit is the blue jumpsuit I acquired back in March, I bragged about it here, but I never got to show it to you. Today a young lady called it a a welder uniform, she may be right when she says tge jumpsuit does not confer much femininity but it does confer sexuality.
Ro: Primul outfit e format dintr-un combinezon albastru, pe care l-am achizitionat inca din Martie, m-am laudat despre asta aici, dar nu am reusit sa vi-l arat niciodata. M-am ras azi putin pentru ca o domnita mi-a zis ca pare mai degraba a 'salopeta de mecanic' care poate are dreptate cind spune ca nu confera feminitate dar dupa mine confera un aer sexy.
En: The second one is a mix of my favorite skirt and shirt, the game of the colors is one of my favorite, some of you may not approve but I guess it's a matter of taste!
Ro: Al doilea e un mix format din fusta si camasa mea prederata,  o joaca de culori pe care unii dintre voi s-ar putea sa nu o aprobe, dar ca si in cazul combinezonului cred ca e o chestie de gust si stil personal.
En: The third one is the lovely flower print vintage dress that you saw earlier this month here.
Ro: In al treilea vedem rochia vintage cu print floral pe care ati mai admirat-o anterior aici.
En: The forth is all's favorite chic&flirty green dress from Zara, that was not included in the article but we took the same day.
Ro: Al patrulea outfit e mult-preferatul tuturor rochia verde, chic&flirty de la Zara, pozele cu ea nu au fost incluse in articol, dar le-am facut in aceleasi zi si pentru ca in postul anterior cu ea nu le-ati vazut pe toate am vrut sa va mai arat citeva.
En: For the full article go here http://www.allfun.md/index.php?page=projects&id=1268654204. Too bad my English speakers followers will not understand the interview as it is in Russian, but I hope you'll enjoy the pictures.
Ro: Pentru articolul intreg mergeti la http://www.allfun.md/index.php?page=projects&id=1268654204. Pacat ca vorbitorii de engleza nu il vor intelege pentru ca e in rusa, dar pentru vorbitorii de romana il gasiti mai jos :).

           1. De cat timp esti in strainatate, si de ce ai plecat? Ce faci in Dallas?




In SUA ma aflu de 2 ani si jumatate, mi-am dorit sa plec pentru ca aceasta tara imi facuse cu ochiul inca din 2007 cind incercasem  programul studentesc Work& Travel. In acel an am revenit acasa ca sa finisez studiile, dar in 2010 am hotarat ca cu studiile superioare terminate ajunsa la o un stadiu de maturitate oarecare as putea cuceri lumea intr-un alt colt al ei. Fiind dornica de o schimbare majora si o persoana incapatanata din fire, care nu renunta la vise si care de obicei isi pune toate energia pozitiva in indeplinirea acestora, am ajuns in Dallas, Texas. Aici activez intr-o companie care  importa si exporta otel inoxidabil. E un alt vis implinit pentru ca fiind licentiata de doua ori in Economie am vrut un job in acelasi domeniu...

           
            2.  Care e motivatia pentru a scrie si a publica poze pe blog?

         Blogul a fost o idee mai trasnita de a mea, pentru ca ma consider intr-o oarecare masura modesta, dar el a devenit o modalitate fatsisha de a lasa modestia la o parte si de a arata lumii preferintsele mele in materie de moda. Initial am vrut sa ma axez mai mult pe evenimente, expozitii, tirguri care se petrec in Dallas, dar din lipsa de timp am ramas la outfitturi si calatorii si doar rar evenimente.
Motivatia cea mai mare ramane de a arata fetelor ca ca un buget redus poti arata bine, dar ca orice femeie am predilectii pentru piese de brand pentru ca oricum pretul se supune calitatii si o fashinista trebuie sa aiba si itemuri de calitate in garderoba.
           
            3. Ce inseamn moda pu tine?


          Moda pentru mine e o stare a mintii, e atitudine, e o modalitate a fiecarui individ in parte de a-si manifesta eul, lumea interioara la prima interactiune cu cea dinafara, si mai presus un stil de viata. Totusi cred mai mult in stilul personal al fiecaruia decit in moda.


            4. De ce lumea ar trebui sa se imbrace frumos?

          Nu sunt atat de categorica incit sa zic ca toti trebuie sa se imbrace frumos, frumosul e relativ si perceput diferit de fiecare in parte, dar e frumos sa vezi frumos in jur. Fiind Balanta dupa zodiac, simtul estetic imi este foarte dezvoltat si pot spune ca anume cuvintul 'frumos' de la haina pina la sufletul unui om conteaza pentru mine, ma face sa ma simt automat mai bine.

            5. Cum s-a schimbat stilul tau de cand stai in Dallas?

          
Stilul meu nu s-a schimbat de cind m-am mutat in Dallas, americanii in masa nu sunt fashion oriented, si pun accent inainte de toate pe comoditate, si probabil asta e un lucru pe care l-am preluat de la ei. Aici imi place mult ca shoppingul e super accesibil chiar si cind vine vorba de branduri, reduceri sunt de citeva ori pe an, oar outlet-uri se gasesc peste tot.


            6. 3 citate despre moda - care iti plac

            
"The only real elegance is in the mind; if you’ve got that, the rest really comes from it."
— Diana Vreeland



            “Fashion is not necessarily about labels. It’s not about brands. It’s about something else that comes from within you.”
—Ralph Lauren

            
“The most important thing to remember is that you can wear all the greatest clothes and all the greatest shoes, but you’ve got to have a good spirit on the inside. That’s what’s really going to make you look like you’re ready to rock the world.”
            Alicia Keys


Wearing: 
1st outfit: Asos jumpsuit, Qupid shoes
2nd outfit: Urban Outfitters skirt, Upscale for less shirt, Qupid shoes
3rd outfit: Vintage dress, Steve Madden pumps
4th outfit: Zara dress, Steve Madden pumps


19 comments:

  1. You know I love the vintage dress so muuch!! It's unique!

    http://ana.ciorici.com

    ReplyDelete
  2. Imi plac mult articolele pe care le postezi....emani o energie pozitiva si plina de culoare de cite ori intru pe acest blog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atat de mult imi place sa aud asta! Merci Carolina!

      Delete
  3. Amazing pics!! I love the first and the last one look!! :)

    Babi

    NEW POST ON MY BLOG
    www.voguebuster.net

    ReplyDelete
  4. Ooooh gorgeous pics! I love the jumpsuit!
    Xx
    http://www.dontcallmefashionblogger.com/

    ReplyDelete
  5. Felicitari pentru tot ce ai realizat pana acum draga mea! Esti superba in fiecare zi :* pupici

    SandraB.ro

    ReplyDelete
  6. Ciao! Cute looks! I like your blog,I'm your new follower! Do you follow me back if you like mine? I hope one day to come to visit U.S.A.!!! Kiss,Paolo

    ReplyDelete
  7. Bonito blog, te sigo yo tambien. Un beso

    Beatriz, www.feeltheeleganceoffashion.com

    ReplyDelete
  8. great choices, I love the colourful blouse && those pumps are gorg as well!!

    fashionable footprints

    ReplyDelete
  9. Great look!<3What do you think about following each other?xoxo
    http://fashioncolorsmylife.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  10. Hi sweetie!! Thanks for visiting and commenting on my blog.
    If you want we can follow each other on GFC or bloglovin!
    Kisses!

    ReplyDelete
  11. That first jumpsuit is gorgeous! Love the blue! And I also love the 3rd floral dress! Amazing!
    :)
    Allison
    A's Fashion Files
    Shop Kawaii Kitsch by A on Etsy!
    Win a $50 Giftcard from Mont Affair!

    ReplyDelete
  12. These beautiful, I like your style.

    Greetings.

    ReplyDelete
  13. Superbi pantofii turcoaz si camasa in 2 culori. Blogul tau e minunat, am sa continu-i sa-ti urmaresc postarile!

    ReplyDelete
  14. Esti aaaaadoooooraaaaaabiiiiiilaaaaaaa!!!


    Imi place in mod special rochia maxi floral prin. Arati divin in ea :)

    Te follow cu mare drag!


    With love,

    Nicoleta - REINVENT YOURSELF

    www.nicoleta.me

    ReplyDelete
  15. Superba!!! culoarea iti vine de minune <3

    ReplyDelete
  16. u are so sweet! love all ur combinations!
    the blue color fits u great <3

    ReplyDelete

Comments